Close

Lihat bagaimana Rosella Beauty memberi transformasi kepada pelanggan kami dalam video di bawah.

Telah Diuji & Terbukti Berkesan Untuk Menjadikan Kulit Anda Flawless & Glowing

Deep 'Vacuum' Cleansing & Skin Regeneration

Mengecilkan pori terbuka, menstabilkan PH dan memastikan kulit sentiasa bersih, lembap dan supple!

Mencerah Kulit Kusam

Melembapkan Kulit

Memudarkan Parut

Mematikan Akar Jerawat

Diformulasi khas dengan peka dan teliti oleh pakar aesthetic kami supaya sesuai dan tidak memudaratkan kulit sensitif.

5 MANFAAT DALAM 1 KIT

Kulit Sensitif? Sesuai!

Bersifat antibacterial dan membersih jauh ke dalam lapisan kulit untuk mematikan akar dan menghapus jerawat dengan pantas.

Bukan sahaja membersih dan mencerahkan tetapi kit ini juga melindung kulit anda daripada

mengalami 'breakouts'.

Mencegah 'Breakouts'

Ibarat vakum, Acne & Brightening Kit menyedut keluar kekotoran dan toksin yang berada jauh dalam lapisan kulit dan mempercepatkan kelahiran sel yang baru untuk kulit yang lebih cantik dan sihat.

Kombinasi eksklusif bahan natural yang bersifat antioksida untuk mempercepat kelahiran kulit baru dan memudarkan parut & bintik hitam.

Menghapus kulit mati dan memberikan nutrien yang diperlukan untuk mencerahkan kulit kusam. Tona tak sekata? Masalah kecil!

KKM: NOT180500812K

All natural, 100% vegan & cruelty free.

Acne & Brightening Kit

Rose Clay Charcoal Soap (100g)

4 in 1 Brightening Serum (15ml)

KKM: NOT180500810K

Vitamin C

Frankincense

Activated Charcoal

Menyerap bakteria, racun, kimia, kotoran dan zarah mikro yang lain keluar ke permukaan kulit untuk dibersihkan. Ia menjadikan tekstur dan tona kulit anda lebih bersih dan flawless.

Rosehip Oil memastikan kulit anda sentiasa lembap dan terkenal dengan keupayaan untuk mencerah dan merawat kulit kusam. Selain membantu memudarkan parut, Rosehip oil membuatkan tekstur kulit menjadi lebih elastic dan supple.


Vitamin E

Himalayan Salt

Popular dengan keupayaannya untuk merawat kulit kering, menghapus parut degil dan bintik hitam pada kulit dengan pantas. Penggunaan yang konsisten akan membuatkan tona kulit semakin cerah dan glowing tanpa gagal!

Menghapus kulit mati dan menstabilkan PH. Ia juga berfungsi sebagai toner dan membantu untuk detoxify kulit dari kotoran dan bahan kimia merbahaya yang tersekat jauh dalam sel kulit.

French Rose Clay

Vitamin C berfungsi sebagai 'booster' dalam penghasilan collagen. Ia membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, merawat hyper-pigmentasi dan membuatkan kulit anda lebih cerah dan lembut.

Sesuai untuk digunakan pada kulit sensitif kerana ia membersih dengan lembut dan membantu membersihkan pori yang tersumbat sekaligus menghalang kulit dari mengalami 'breakouts'.

Kombinasi Eksklusif Bahan Natural Terbaik Yang Disyorkan Oleh Pakar Aesthetic & Natural Skin Care Seluruh Dunia

Aloe Vera

Membantu memudarkan parut, melembut dan memastikan kulit anda sentiasa lembap. Sifat antioksida semulajadi dan sangat sesuai digunakan dalam merawat bintik hitam, parut & jerawat.

Frankincense mengandungi pelbagai sifat semulajadi untuk kecantikan kulit seperti anti-inflammatory, anti-acne, anti-aging, antibacterial, anti-scarring dan astringent untuk membersihkan kulit anda dari toksin, jerawat dan parut.

Tea Tree Oil

Rosehip Oil

Lemongrass Extract

Mempunyai sifat antibakteria semulajadi untuk merawat jerawat dan memudarkan kesan parut. Ia juga menyelesaikan masalah kulit berminyak dan kulit kering dengan berkesan.

Ekstrak lemongrass membunuh bakteria jerawat dan mengurangkan kulit berminyak. Ia mengecilkan pori terbuka dan membuat kulit anda lebih tegang. Ia juga membersihkan pori tersumbat dan menghapuskan blackheads dengan mudah!


Rose Essential Oil

Menghilangkan parut, garis halus, jerawat dan bintik hitam pada kulit dengan pantas. Ini disebabkan oleh sifat antioksida semulajadi yang membantu untuk mempercepatkan proses penyembuhan kulit.

Ia berfungsi sebagai moisturizer dan pencerah kulit. Vitamin E Oil merawat kedutan dengan membantu menghasilkan collagen. Selain itu, ia juga mencerah dan melembutkan permukaan kulit yang kasar dan kusam.

Sandalwood

Kulit kita menyerap hampir 60% daripada produk yang kita gunakan jadi sangat penting untuk anda elakkan dari mengguna produk yang mengandungi pengawet, kimia dan toksin merbahaya.


Cuci menggunakan bahagian pink untuk membuatkan kulit anda lebih cerah. Bilas dan keringkan dengan tuala bersih.

Cuci muka anda dengan sabun menggunakan lapisan charcoal sehingga anda rasa kulit muka betul - betul bersih. Bilas dengan air.

3

Soap: Lapisan Hitam

2

1

Soap: Lapisan Pink

Gunakan serum sebagai booster untuk mencerahkan kulit anda. Ratakan pada wajah dan biarkan ia meresap. Kemudian, lihat sendiri perubahan ketara pada tekstur dan tona wajah!

Serum = Booster

Hanya 3 Step Mudah Untuk Buat Kulit Anda Flawless, Supple & Glowing

Tonton video 30 saat ini untuk belajar cara penggunaan Rose Clay Charcoal Soap & 4 In 1 Serum

Testimoni

Testimoni sebenar dari pelanggan kami tentang perubahan pada kulit wajah dan kehidupan mereka setelah menggunakan Acne & Brightening Kit 

Nur Liyana

"First time tengok double layer soap rosella macam pelik sbb first time tengok kann tapi bila tau dia 2 function in 1 terus grab sebab dia sekali dengan serum. Memang tak menyesal sbb sabun dia sangat2 mild tak drykan kulit. Banyak sabun kalau bentuk buku dia harsh mcm rasa pedih or kering gila lepas guna. For serum , cepat sangat serap! Senang nak put on mosturiser dan makeup after that!"

"Puas hati dengan explanation pasal kulit dan decide nak try and since then jatuh hati dengan Rosella Beauty.Kesan lepas guna kulit jadi soft sangat pastu makin cerah sampai org ingat saya inject haha! dah rekomen banyak pada kawan2 dan banyak yg dah bertukar ke rosella jugak skrg."

"Lega sesangat sebab dah tak perlu nak cari skincare yang boleh pudarkan parut jerawat dalam masa sama my skin makin cerah! Lagi suka sebab secara organik kan huhu lagipun saya memang jenis suka tukar tukar skincare sebab semua tak puas hati until I nampak muka i betul betul berubah lepas pakai rosella ni."

Lili Shazreena

Miera Jaafar

"Kulit saya jadi pedih2 dan naik jerawat after guna satu produk ni. After bertukar guna rosella ni slowly skin saya elok balik dan jerawat makin kurang. Cuci muka pon dah tak pedih2 lagi dan tak dry, moist je kulit. kesan hitam2 akibat skin rosak pon dah mula cerah balik."

"I punya problem acne tak berapa teruk tapi i nak lagi flawless dan lagi cerah haha. Serum yang i guna sebelum ni oily so my skin sometimes makin gelap dan acne senang naik. Rosella punya serum ni i suka sebab once sapu je terus absorb pastu terus boleh perasan kulit makin glowing. Tak oily so jerawat macam susah nak naik. Best after guna combo dengan 2 layer soap tu as cleanser."

Syairah Malek

Durrar Hakimi

Nur Syuhada

"Dulu skin saya problem sbb pores besar dan susah nak cover even guna foundation and jerawat senang nk keluar. After try serum rosella, pores mula shrink dan jerawat sy perasan dah kurang banding dulu, kalau naik pon dia cepat kecut. Double layer soap pon best sebab tak keringkan kulit!"

Dulu kulit kusam & berminyak. Sekarang makin cerah, glowing & sihat!

Dah tak kerap breakouts macam dulu. Parut jerawat lesap & tak dapat dikesan langsung!

Acne & Brightening Kit telah membawa perubahan kepada lebih 700 wanita di Malaysia, Singapore & Indonesia. Persoalannya disini, adakah anda sendiri dah bersedia untuk transformasi kepada kulit yang lebih cerah, sihat dan bersih daripada jerawat & parut?


VACUUM YOUR ACNE & SCARS AWAY

Dah Sedia Untuk Perubahan?

TESTED, PROVEN & RECOMMENDED BY EXPERTS

Rosella Marketing & Distribution (SSM: SA0417333-M) © 2018